Welkom bij

Patricia Nails & Beauty

Wageningen

Blijvend mooi permanent tevreden!

Официален блог на WebEKM EKM очаквайте сайта онлайн скоро.

Download Free Templates http://bigtheme.net/ free full Wordpress, Joomla, Mgento - premium themes.

Medische peeling

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bij pigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens. De peelings die gebruikt worden zijn de TCA peeling, AHA peeling  en Jessner peeling. Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. De medische peelings mogen alleen uitgevoerd worden door ervaren artsen of huidtherapeuten.

Fijne lijntjes en huidverbetering

Voor mensen die zichtbare huidverbetering willen, maar ook een korte herstelperiode wensen, is een TCA peeling een optie. De TCA peeling bestaat uit TriCloorAzijnzuur in combinatie met salicylzuur, Phenol en stamcellen. De ingrediënten zorgen voor een diepe exfoliatie van de huid, waardoor huidoneffenheden verminderen. Deze TCA peeling is geschikt voor elk huidtype en kan indicaties zoals rimpels, grove poriën, acnelittekens en pigmentatie verbeteren. De huid voelt gladder en frisser  aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Vergoeding door zorgverzekeraars:

  • glycolzuurpeeling
  • Jessner peeling
  • TCA peeling

Chemische peeling | actieve acne en een onzuivere huid

Voor actieve acne en een onzuivere huid kan er een glycolzuurpeeling of AHA peeling toegepast worden. Deze chemische peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en voor huidverstopping geen kans maakt . Voor een diepere werking en meer resultaat kan er gekozen worden voor de Jessner peeling. Deze diepe peeling is specifiek voor alle vormen van acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Salicylzuur en Resorcinezuur hebben een remmende werking op de talgproductie en pakken de P. Acnes bacterie (acnebacterie) aan. Op deze manier zorgt de diepe peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

Chemische peeling | Acnelittekens

Voor de acnelittekens kan er, naast de ematrix, ook een TCA peeling toegepast worden. Het zuur weekt het bovenste laagje van de huid af en hierdoor wordt celvernieuwing in de bovenste huidlaag gestimuleerd. Rode plekjes verdwijnen, de huid wordt egaler en de structuur verbetert. Voor actieve acne is de Jessner peeling of een AHA peeling (Glycolzuurpeeling) de beste oplossing.

Wilt u weten welke behandeling het meest geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op.

Onlain bookmaker bet365.com - the best bokie